Читај ми!

"Континентал" отворио "мегафабрику“ у Новом Саду, Вучић: Велики дан за Србију

Немачка компанија "Континентал аутомотив Србија" отворила је у Новом Саду највећу фабрику у Европи. Вредност инвестиције је 140 милиона евра. Наше снове смо досањали и настављамо да их сањамо, поручио је председник Александар Вучић на отварању фабрике и додао да ће "Континентал" доћи до три милијарде евра извоза. Директор фабрике "Континентал Србија" Едвин ван дер Ка најавио је да ове године почињу са проширењем фабрике са додатном инвестицијом од преко 150 милиона евра, као и да ће то створити додатних 1.500 радних места.

Изградња нове фабрике "Континенталa" од 30.000 квадрата почела је у јуну 2021. године. Вредност инвестиције је 140 милиона евра.

Из ње ће се диктирати трендови у аутомобилској индустрији која је у потпуној трансформацији.

"Мade in Serbia" – писаће у многим возилима премијум брендова на мултифункционалним великим екранима и инструмент-таблама које ће се производити у највећој "Континенталовој" фабрици у Европи.

Генерални директор компаније "Континентал аутомотив Србија" Саша Чоринга ексклузивно за РТС открио је да ће у наредним годинама инвестирати још 150 милиона евра и запослити додатних 1.500 радника

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво