Гужве на крушевачким бензинским пумпама

Најава да ће литар дизела од сутра поскупети на 63,60 динара, изазавала гужве на крушевачким бензинским пумпама. Пољопривредници забринути због нових цена нафтних деривата.

Литар дизелa Д2 коштаће од поноћи 63.60 динара, што је за девет динара више од претходне цене.

Због најаве поскупљења на крушевачким бензинским пумпама данас су велике гужве. Купује се углавном дизел гориво за пољопривредну механизацију.

"Претходна цена нам је одговарала, јер није много оптерећивала финални производ. Овако није добро за нас сељаке. Наточићу неколико буради нафте да бар ублажим ово поскупљење", каже Младен Павловић, ратар из Јасике.

Већина пољопривредника из Расинског округа такође је напунила већ помало заборављене канте и бурад из подрума својих газдинстава.

Према уредби о формирању цена нафтних деривата, цене горива усклађују се сваких петнаест дана.

Трговци нафтом објашњавају да ће гориво поскупети због пада динара и гасне кризе у Европи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи