Колико ће коштати вожња Коридором 10 до Бугарске

Бољој и бржој комуникацији и људи и привреде региона доприносе и добре саобраћајнице какав је Коридор 10 чија је последња деоница у суботу отворена за саобраћај. Путарина се на том делу ауто-пута до 1. децембра неће наплаћивати. Од тог датума путарина ће од Ниша до бугарске границе износити 410 динара, а од Београда 1.290 динара.

Нема велике гужве, саобраћај је умереног интензитета, али главни разлог за то је продужени викенд пред празник и чињеница да су возачи већ стигли до својих одредишта.

Прва возила прошла су овде у суботу увече око 22 сата, јер је људима из "Коридора" и саобраћајне полиције требало неколико сати да још једном због безбедности провере целу трасу.

Синоћ од 22 до данас у 13 сати овуда је прошло око 4.800 возила у оба правца.

Путарина се до 1. децембра неће наплаћивати, а после тога ће на делу од Ниша до бугарске границе бити 410 динара, односно од Београда до бугарске границе 1.290 динара.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво