Oтказани летови "Ер Србије" за Њујорк због ремонта авиона

Компанија "Ер Србија" је најавила да њен авион "ербас А-330", који лети на линији Београд-Њујорк-Београд, неће бити у саобраћају од 24. септембра до 6. октобра због редовног техничког одржавања.

Због тога ће путници са четири лета, са линије Београд-Њујорк-Београд, бити пребачени на летове других компанија или ће им бити понуђен повраћај новца, саопштила је "Ер Србија".

Национални авио-превозник наводи да увек планира редовно техничко одржавање на почетку ниске сезоне, када је у мрежи мања потражња и број путника.

Технички преглед ради се на две године у складу са индустријским стандардима и за њега су била понуђена два термина.

"Ер Србија" се, како се наводи, одлучила за период у којем летелица има мањи број летова и најмањи број путника на које ће те промене утицати.

Како је наведено, путници су обавештени о променама, а за све додатне информације на располагању им је Контакт центар компаније (011 311 21 23 или 0800 111 528).

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво