Михајловићева делегацији "Шандонга": Хвала на квалитетном ауто-путу

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић, разговарала је уочи сутрашњег отварања деоница ауто-пута "Милош Велики" од Обреновца до Љига, са делегацијом кинеске корпорације "Шандонг хај-спид", навело је министарство.

Зорана Михајловић захвалила је руководству "Шандонга" на огромном труду, професионалности и тимском раду који је омогућио да ауто-пут "Милош Велики" буде сутра отворен.

"Ми смо поносни на сваки метар овог ауто-пута и квалитет у којем је урађен. Знамо да није било лако, јер смо радили заједно и у добрим и у тешким тренуцима. Зато се надам да ово није крај сарадње са компанијом "Шандонг" и да ћемо разговарати и о новим пројектима", рекла је Михајловићева.

Заменик генералног директора корпорације "Шандонг хај-спид" Менг Јен, захвалио је потпредседници Владе и тиму Министарства на подршци и помоћи коју су пружали током градње деоница ауто-пута на Коридору 11.

"Драго ми је што после два месеца поново имамо састанак, а биће ми још драже кад будемо отворили нови ауто-пут. Драго ми је и да је наш тим урадио све што је било договорено, и да сада можемо да окренемо нову страницу у нашој сарадњи", рекао је Јен.

Он је позвао потпредседницу Владе да приликом наредне посете НР Кини посети седиште "Шандонг" корпорације, што је потпредседница Михајловић прихватила.

Потпредседница Владе је заменику генералног директора корпорације "Шандонг хај-спид" на крају састанка поклонила везени монограм, ручни рад жена са села израђен у оквиру иницијативе "Упослимо хиљаду жена у руралним подручјима" коју је покренуло Координационо тело за родну равноправност, заједно са Етно-мрежом и НАЛЕД-ом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво