Осамнаестог августа отварање ауто-пута Обреновац–Чачак

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић рекла је да ће 18. августа бити пуштен у саобраћај ауто-пут од Обреновца до Чачка, а на јесен и источни крак Коридора 10.

Михајловићева је навела да ће укупно 103 километра бити од 18. августа у саобраћају, од Обреновца до Чачка.

"Коридор 11 је јако значајан због наших грађана јер ћемо коначно заобићи Ибарску магистралу и имаћемо много безбеднији пут", истакла је Михајловићева за ТВ Хепи, наводи се у саопштењу ресорног министарства.

Истакла је да ће у децембру бити завршен ауто-пут од Сурчина до Обреновца и да ће бити укупно 120 километара на Коридору 11.

"Припремамо уговор и за деоницу Нови Београд – Сурчин, која ће бити повезана на Коридор 11 и за две године моћи ћемо да се возимо ауто-путем од Новог Београда до Чачка", каже Михајловићева и додаје да ће на јесен бити пуштен комплетан ауто-пут ка Бугарској, чиме ће бити завршена изградња целог Коридора 10 кроз Србију.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво