Михајловић: Решићемо све проблеме, ауто-пут готов на јесен

Mинистарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић одржала је у кампу "Коридора Србије" у Белој Паланци, завршни састанак у оквиру свог боравка на источном краку Коридора 10, са извођачима радова и другим учесницима на пројекту изградње ове деонице.

Зорана Михајловић је истакла да ће заједничким радом Владе и "Коридора Србије" сви проблеми на деоници бити превазиђени и да ће источни крак бити пуштен у саобраћај на јесен, саопштило је Министарство грађевинарства.

"Имали смо одређених проблема на овој деоници и верујем да у будућности никада више нећемо имати проблема са грађевинским компанијама које изводе радове, као што смо на овој деоници имали са грчким Актором! Али, превазићи ћемо све проблеме и на јесен пустити у саобраћај источни крак Коридора 10 ка Бугарској. Хвала Коридорима Србије на свему што раде када су инвестиције у питању", рекла је Михајловићева.

Према њеним речима, биће настављен нови инвестициони циклус у инфраструктуру где ће Коридори бити инвеститор на изградњи ауто-пута Ниш-Мердаре-Приштина.

Она је додала да очекује да ће сви локални путеви који су оштећени током изградње Коридора 10 бити поправљени, у складу са уговореним обавезама јер је то јако важно за грађане Србије који живе у близини источног крака Коридора 10.

Александар Сенић, директор Сектора за изградњу у "Коридорима Србије" рекао је да је на завршном састанку са свим извођачима и надзорним органом договорено шта ко треба да уради да би током јесени у саобраћај пустили источни крак.

"Хвала потпредседници Владе Србије Зорани Михајловић јер нам је својом посетом дала значајан импулс да још више и брже радимо како би испунили обећање и на јесен пустили у саобраћај цео ауто-пут од Ниша до Димитровграда", рекао је Сенић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво