Четвородневна "инспекција" Зоранe Михајловић на Коридору 10

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић боравиће од среде до суботе на источном краку Коридора 10.

Током боравка на источном краку Коридора 10 Михајловићева ће са сарадницима бити свакодневно присутна на градилишту на последњој деоници у изградњи, Банцарево-Црвена Река, и имати састанке у кампу у Белој Паланци са извођачима радова и осталим учесницима у пројекту.

Током посете источној Србији, поред контроле радова на Коридору, потпредседница Владе разговараће и са начелницима округа, са локалним самоуправама из Пиротског и Топличког округа, са представницима Слободне зоне Пирот, и имати састанке са државним и јавним предузећима из ресора.

Предвиђени су, између осталог и састанци и заједнички обиласци деоница источног крака Коридора 10 са регионалном директорком Европске инвестиционе банке за Западни Балкан Дубравком Негре, са шефом Канцеларије Светске банке у Србији Стивеном Ндегвом и министром транспорта, информационих технологија и комуникација Бугарске Росеном Желјазковим.

Михајловићева ће обићи и радове на изградњи станова за снаге безбедности у Врању и проверити функционисање саобраћаја у летњој сезони на деоницама Коридора 10 кроз Грделичку клисуру, које су у мају пуштене у саобраћај.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи