Ана Брнабић са кинеским партнерима

Председница Владе Ана Брнабић разговарала је са представницима компаније "China Communications Construction Company" o пројектима које Влада Србије реализује са овом кинеском компанијом, која успешно послује у 157 земаља света.

Премијерка Брнабић изразила je задовољство досадашњом сарадњом и нагласила да захваљујући професионалном односу oве компаније, сви пројекти који се реализују у Србији добро напредују, као и да је сарадња Владе Србије са овом кинеском компанијом изузетна.

Премијерка је истакла да је веома задовољна почетком изградње деонице ауто-пута Прељина - Пожега и изразила очекивање да ће до краја године бити отворена деоница Коридора 11 од Сурчина до Обреновца.

Председница Владе је додала да ћемо се фокусирати на то да радови на брзој саобраћајници Нови Сад - Рума на Фрушкогорском коридору почну у последњем кварталу ове године.

Представници компаније China Communications Construction Company (ЦЦЦЦ) су изразили захвалност Влади Србије на поверењу и нагласили да ће, као и до сада, радове изводити на најквалитетнији и најсавременији начин, уз поштовање договорених рокова.

Поред добре и ефикасне сарадње са институцијама Републике Србије, као разлог успешног пословања ЦЦЦЦ истакао je и добру сарадњу са домаћим компанијама.

Саговорници су потврдили да се активности на изградњи кинеско-српског индустријског парка у Београду настављају задовољавајућим темпом, а у току су и активности на припреми пројекта изградње ауто-пута од Пожеге до Бољара на граници са Црном Гором, између осталих пројеката.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво