Хотелијери изненађени посетом за Ускрс

Иако је Ускрс породични празник који се традиционално слави у кућној атмосфери, последњих година све је више оних који празничне дане проводе у туристичким центрима у земљи и иностранству.

Било да су у природи поред језера, на планини, бањи, дан су сви православни верници почели традиционалним поздравом и ускршњим обичајима.

У туристичким центрима све је у духу данашњег празника. Хотелијери су се потрудили да се гости осећају као код куће.

Директор Туристичке организације Врњачка Бања Иван Трифуновић каже да у том туристичком центру борави преко 20.000 туриста.

"Врњачка Бања је припремила један културно-уметнички програм у трајању од пет дана за све госте, а и мештане", додаје Трифуновић.

Маркетинг менаџер хотела "Соларис" Тамара Радосављевић каже да су изашли гостима у сусрет, офарбавши 960 јаја. "То смо објединили касније у ускршњи ручак", додаје Радосављевић.

Слађана Радић из "МК Ризорта Копаоник" напомиње да су у том предузећу изненађени посетом.

"У нашим хотелима тренутно борави више од 300 гостију. Припремили смо за њих богат и садржајан програм, посебно за децу, ускршње радионице анимације и представе", наводи Радићева.

Гости кажу да им је за празник најважније с ким га проводе.

Заједно с домаћим гостима у туристичким центрима и гости из далеких земаља у јединственој прилици да упознају наше обичаје и увере се да у причама о српском гостопримству нема претеривања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи