Концесија за "Теслу"европска трансакција године за аеродроме

Концесија за Аеродром "Никола Тесла" проглашена је за европску трансакцију године у 2018. у категорији аеродрома, а у избору "IJGlobal Awards" који се односи на пројекте у области инфраструктурног финансирања.

Уговор о концесији за београдски аеродром потписала је потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуру Зорана Михајловић са француском компанијом "Ванси" у марту 2018, наводи се у саопштењу из кабинета министарке. 

Вредност уговора на 25 година је око милијарду и по евра, од чега је 732 милиона евра износ инвестиција.

Да би нека трансакција добила ово признање потребно је да су компаније које су у њима учествовале биле посебно активне у претходној календарској години, као и да су високо оцењене међу светским експертима за одговарајуће индустрије, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара