"Бол Пекиџинг" гради нови погон у Србији

„Бол корпорација“ инвестира 45 милиона евра у нову производну линију и проширење производње и пословања у Србији.

Један од највећих светских произвођача амбалаже који послује у Србији најавио је отварање новог погона. Ова инвестиција допринеће отварању 40 нових радних места у фабрици у Београду.

„Нова линија значајно ће повећати капацитете у Србији, са циљем да годишње произведемо више од две милијарде лименки. У производњу је од 2004. године инвестирано преко 140 милиона евра и поносни смо што је прошле године фабрика у Београду проглашена најбољом фабриком лименки "Бол корпорације" на европском тлу", изјавио је Бранислав Савић, директор фабрике.

Компанија Бол снабдева велике интернационалне произвођаче пива, безалкохолних напитака, воде, као и мање произвођаче који се све чешће одлучују за лименку као амбалажу, јер ју је у потпуности могуће рециклирати.

Бол Бевериџ Пекиџинг Европа - Београд (Ball Beverage Packaging Europe) је највећа америчка гринфилд инвестиција у Србији.

Уз производњу лименки у складу са светским стандардима, компанија је више од деценије посвећена едукацији становништва о рециклажи, у партнерству са Рецан фондацијом и бројним партнерима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи