Дејан Папић предузетник године

Предузетник за 2018. годину је Дејан Папић власник компаније "Лагуна" по избору компаније "EY", који се организује већ седми пут. Додељена су још два признања: Огњену Кисину власнику "Конструктор групе" за најбољег брзорастућег предузетника и Ивану Бјелајцу и Малиши Пушоњи чија је фирма "МВП Воркшоп" најбоља иновативна компанија. Победник ће у јуну представљати нашу земљу у Монте Карлу на такмичењу за најбољег светског предузетника.

Пре две године "Лагуни" је измакла титула најбољег светског издавача на сајму у Лондону али овога пута није за најбољег предузетника у конкуренцији 27 фирми у Србији које запошљавају 2.000 људи и обрћу годишње 200 милиона евра.

"Изузетно ми је драго не што сам ја добио ову награду већ што ова награда припада култури", рекао је Дејан Папић, предузетник године.

Имамо таленат и иновативне технологије иду на руку развоју наше земље. Највећи број предузетника који се такмичио је из области грађевинарства и ИТ-ја. Млади предузетници сада имају визију па за пет до седам година постају конкурентни у светским размерама.

"Мислим да имамо локални карактер који је склон потцењивању успеха, знања или напорног рада и добро је да постоје ове награде које на неки начин валоризују успех", рекао је Огњен Кисин из "Конструктор групе".

Иван Бјелајац из "МВП Воркшоп" сматра да је за тим од преко 40 људи, који ради на примерима иноватвних решења за различите индустрије ово лепа награда.

Награду "EY" организује компанија "Ернст и Јанг" која је импресионирана талентом наших предузетника.

"Пре само неколико недеља један од светских ИТ лидера и гиганта у области гејминга је препознао једног од вас, једног светионика привреде Србије и пожелео да он буде део њиховог тима", рекао је Иван Ракић из "Ернст и Јанг партнер".

До сада је на такмичењу "EY" протеклих година учествовало више десетина фирми које сада обрћу скоро милијарду и по евра годишње. Медијску подршку је између осталих пружила и наша кућа РТС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво