"На јесен почетак градње брзе саобраћајнице од Шапца до Лознице"

Градња брзе саобраћајнице од Шапца до Лознице и ауто-пута Шабац–Рума требало би да почне на јесен, каже потпредседница Владе Зорана Михајловић и додаје да је са Азербејџаном постигнут договор о моделу финансирања пројекта.

Две године од завршетка градње моста "Братољуб" у Љубовију је стигла вест да је босанска страна почела да испуњава свој део договора како би коначно могао и да се користи.

"Тај пут треба заиста умногоме да помогне не само овом округу него пре свега и овом делу Србије. Оно што бих ја овде посебно издвојила јесте свакако да ми чекамо босанску страну да заврши део свог посла, али они су коначно у процесу завршетка тендера и свега што је потребно да бисмо мост Љубовија–Братунац могли на лето или касно лето да коначно пустимо онако како је то потребно, а то је да имамо један гранични прелаз и све на том граничном прелазу", навела је Михајловићева.

Председник Општине Љубовија Милован Ковачевић каже да је мост много битан за Љубовију.

"Констатовали смо да ће мост, који је много битан за општину Љубовија и за овај регион, бити отворен у наредних једно 250 до 300 дана и инсистирали смо код министарства да кренемо у пројектовање тунела испод Прослопа", истакао је Ковачевић.

Министарка је данас посетила и Бајину Башту и поручила да је за Златиборски крај и општину Бајина Башта међу најважнијим пројектима изградња путева и тунела испод Кадињаче за који се завршава документација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи