ППФ Група купила Теленор банку

Након што је добила неопходну регулаторну сагласност Народне банке Србије, ППФ група завршила је процес куповине 100 одсто власништва у Теленор банци од Теленор групе.

Трансакција представља природни корак ППФ групе на тржишту Србије, после прошлогодишњег преузимања Теленорових телекомуникационих компанија у централноисточној Европи, тачније у Мађарској, Бугарској, Србији и Црној Гори, саопштила је компанија.

Теленор банка била је део Теленор групе од 2013. године, након преузимања КБЦ банке у Србији. У септембру 2014. године, банка је променила име у Теленор банка.

Специјализована је за пружање иновативних онлајн финансијских услуга и представља прву потпуну мобилну и онлајн банку у Србији.

Теленор банка своје услуге пружа примарно клијентима Теленора. Тренутно броји више од 400.000 клијената и на крају 2018. године, банка је управљала активом вредном 135 милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи