Од Београда до Париза за 67 евра

Француска авио-компанија "АСЛ ерлајнс" успоставља директну сезонску на линији између Аеродрома "Шарл де Гол" у Паризу и Аеродрома "Никола Тесла" у Београду између 24. јуна и 5. септембра 2019. године. Током недеље планирана су два лета, понедељком и четвртком, а цена карте прилагођена је породицама, студентима и туристима.

Добре пословне везе "ЈАТ технике" и француске компаније АСЛ утицале су на отварање нове линије, али и најава да ће француски "Ванси" преузети Аеродром "Никола Тесла".

Французи сматрају да наше тржиште има потенцијал и да ће мањим ценама а бољом услугом у пуној сезони напунити кабину 80 одсто.

"Карте су пуштене у продају по цени од 67 евра од Београда до Париза и 129 евра од Париза до Београда. За то путник добија десет килограма ручног пртљага и флашицу воде, и слеће се на главни париски аеродром 'Шар де Гол'", каже Ерик Венсон из компаније АСЛ.

Београд је препознат као туристичка дестинација.

"Све је више Француза који желе да дођу на сити брејк паузу у Београд. Имамо много упита зато и дижемо линију коју, ако успемо, можемо продужити и на следећи зимски ред летења", каже Жан Франсоа Доминик, директор компаније.

Летове ће обављати авиони "боинг 737 700", које одржава "ЈАТ техника".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво