"Прокредит" банка – Специјална понуда у месецу штедње

Пратећи потребе и очекивања грађана, "Прокредит" банка је додатно унапредила своје моделе штедње и ове јесени у Месецу штедње свим штедишама омогућила две изузетно интересантне услуге - слободну "Флекс штедњу" као јединствен штедни модел који "Прокредит" више од две годину има у својој понуди и своју орочену "Класик штедњу" уз изузетно атрактивну годишњу камату.

"Жеља нам је била да ове јесени грађанима омогућимо избор, али и могућност да на правилан начин искомбинују наше штедне моделе и у потпуности искористе све њихове предности и погодности. Флекс штедња је тренутно један од најатрактивнијих модела штедње на нашем тржишту, који је осмишљен тако да штедишама омогућимо да својим новцем управљају самостално и да им сва средства буду доступна у било ком моменту, без икаквих ограничења или губитка камате у случају превременог подизања. На другој страни, ту је наша Класик штедња која клијентима доноси већи принос, односно камату која се креће до 1,3 одсто, а што је у данашње време одлична понуда", објаснио је директор Одељења за банкарске услуге "Прокредит" банке Немања Томић.

Према његовим речима, оба поменута модела штедње имају доста тога заједничког. У првом реду реч је о сигурности и успешном пословању "Прокредит" банке као једине немачке банке у Србији, а затим и о чињеници да "Прокредит" банка штедњу својих клијената не користи за одобравање готовинских и потрошачких кредита, већ за пласмане домаћим малим и средњим предузећима и пољопривредницима, односно за улагања у пројекте који доприносе отварању нових радних места и јачању домаће привреде.

"Прокредит банка је модерна и дигитална банка која својим клијентима нуди моделе штедње који су значајно бољи од просека на домаћем тржишту. То важи било да је реч о каматној стопи, било да је реч о начину на који грађани могу да управљају својим средствима која су оставили у Прокредит банци. Намера нам је да кроз стална унапређења, штедњу учинимо редовном животном навиком наших грађана, као и да им омогућимо да својим штедним улозима што једноставније управљају", истакао је Томић.

Све додатне информације о погодностима "Флекс штедње"и "Класик штедње" у "Прокредит" банци доступне су на Интернет страни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво