"Београд на води" добитник Европске награде за некретнине

Компанија "Београд на води" (Belgrade Waterfront ) добитник је Европске награде за некретнине (European Property Award) у категорији "Најбољи пројекат мешовите намене", саопштено је из те компаније.

Пројекат "Belgrade Waterfront" такмичио се са најбољим европским пројектима у области некретнина, а награда је додељена на церемонији одржаној у Лондону 25. октобра.

"Изузетно смо поносни на ово признање и на чињеницу да је наша визија препозната и ван југоисточне Европе", рекао је Никола Недељковић, генерални директор компаније "Belgrade Waterfront".

Ово достигнуће је, како каже, још једна потврда да је стварање јединственог животног стила на обали Саве, у срцу Београда, нешто што наилази на снажан ођек далеко ван граница наше земље.

Као један од пројеката оцењених са пет звездица на регионалној додели European Property Awards, "Београд на води" је директно номинован за даље такмичење за награду International Property Awards са исто оцењеним добитницима из других региона.

Међународни добитници награде за 2018. годину биће проглашени на званичној церемонији 3. децембра у Лондону, када ће им бити додељена и ознака "World''s Best".

Европске награде за некретнине су део такмичења у оквиру конкурса за Међународне награде за некретнине (International Property Awards ), које се додељују за врхунска достигнућа компанија у индустрији некретнина.

Награде су подељене на регионе који покривају – Африку, Азију, Пацифик, Арапско полуострво, Канаду, Карибе, Централну и Јужну Америку, Европу, Велику Британију и Сједињене Америчке Државе.

Компаније учеснице се пријављују на регионалном нивоу и оцењује их независни жири од 80 стручњака из области некретнина, који пријављене пројекте процењују на основу – дизајна, квалитета, услуга, иновација, оригиналности и одрживости.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи