Зимски ред летења на Аеродрому "Никола Тесла"

У недеље 28. октобра на Аеродрому "Никола Тесла" ступа на снагу зимски ред летења, који ће се примењивати до суботе, 30. марта 2019. године.

Током овогодишње зимске сезоне путници могу бирати директне летове 28 авио-компанија ка некој од 61 дестинације у 35 држава.

Према зимском реду летења који су објавиле авио-компаније које саобраћају из Београда, са Аеродрома "Никола Тесла" ће у линијском путничком саобраћају бити обављено 5,3 одсто више летова у односу на прошлу зимску сезону.

Током периода новогодишњих и божићних празника на аеродрому "Никола Тесла" доћи ће до значајног увећања обима саобраћаја.

Сходно вишегодишној пракси, "Ер Србија" ће увести додатне летове ка 17 дестинација из своје мреже летова, при томе највише за – Њујорк, Москву, Цирих, Бејрут, Атину и Подгорицу, а само у овом периоду обавиће и летове за – Малту и Санкт Петербург.

"Авио-компанија 'Етихад ервејз' ће у празничном периоду увести додатни свакодневни лет за Абу Даби, док ће 'Визер' ка највећем броју дестинација до којих саобраћа из Београда такође повећати број недељних полазака, наводи се у саопштењу аеродрома.

број коментара 0 Пошаљи коментар