Ерлајнрејтинг: "Ер Србија" најбоља компанија у региону

"Ер Србија" је саопштила да је најбоље оцењена авио-компанија у региону у овој години према анализи портала за рејтинг у области цивилне авијације "Ерлајнрејтинг".

Уз максималних седам звездица у категорији безбедности, српски национални авио-превозник оцењен је са пет звездица за комплетан производ и услугу, чиме је "Ер Србија" најбоље оцењена авио-компанија југоисточне Европе.

"Овај резултат потврђује да стално напредујемо и унапређујемо услугу коју пружамо путницима. Безбедност је увек на првом месту, а највећа оцена то и потврђује", изјавила је директорка за комерцијалу "Ер Србије" Драгана Франтов Николић.

Уз оцену безбедности и квалитета услуге, Ерлајнрејтингс, уз честитку главног и одговорног уредника Џефрија Томаса, истиче и богат историјат српског националног авио-превозника.

"'Ер Србија' је важан покретач економије од тренутка кад је настала. Авио-компанија има модерну флоту авиона и сада је оперативно међу најбољима", изјавио је Томас.

број коментара 4 пошаљи коментар
(четвртак, 11. окт 2018, 13:42)
Nenad [нерегистровани]

Bravo .....

Svaka vam cast ja sam ovo i ocelivao, ni malo nisam zalio za JAT om. Dosta smo mi vukli sve u bivsoj Jugi na svojoj grbaci i posle najgore prolazili.

(четвртак, 11. окт 2018, 13:05)
anonymous [нерегистровани]

Region

Naravno da jeste najbolja,bravo!!!Ja putujem cesto...samo malo ljubaznosti,osmeh...stjuardesa bilo bi jos bolje.

(четвртак, 11. окт 2018, 12:47)
anonymous [нерегистровани]

Region????

Skoplje Tirana Pristina Sarajevo?????

(четвртак, 11. окт 2018, 12:32)
anonymous [нерегистровани]

Kad bi..

Bila bi jos bolja da uskladi cene leta sa ostalim avioprevoznicima.