"Лидл Србија" отвара продавнице 11. октобра

Компанија "Лидл Србија" почеће са радом 11. октобра отварањем 16 продавница у 12 градова широм земље, потврђено је РТС-у. Потрошаче ће дочекати више од 1.000 продаваца и асортиман од 1.500 производа. До краја године још седам продавница.

Грађани Београда, Бора, Зрењанина, Крагујевца, Лесковца, Ниша, Новог Сада, Смедерева, Сомбора, Суботице, Ужица и Шапца први ће имати прилику да у купују домаће и робне марке "Лидла" у продавницама те компаније.

Мартина Петровић из Сектора корпоративних комуникација "Лидл Србија" рекла је за РТС да ће у Београду бити отворено пет објеката – на Коњарнику, Видиковцу, Трошарини, Новом Београду и у Борчи.

"Потрошачима ћемо понудити асортиман од 1.500 производа, али оно што је посебно важно јесте да ћемо наставити са ширењем малопродајне мреже са седам нових продавница до краја године и наравно са још продавница у месецима који долазе", рекла је Мартина Петровић.

Иначе, компанија "Лидл Србија" саопштила је да су у том предузећу узбуђени што ће следеће недеље моћи да услуже потрошаче.

"Верујемо да ћемо задобити њихово поверење кроз пажљиво одабран асортиман производа са најбољим односом цене и квалитета и понуду јединствених 'Лидл' брендова који им до сада нису били доступни у Србији", рекла је Мартина Петровић.

"Лидл" продавнице у Србији су стандардизоване и грађене по новијем концепту, који подразумева модернији дизајн, већи продајни простор, пространија паркинг места, више природног светла, већу енергетску ефикасност и атрактиван изглед у складу са циљевима "Лидла", наведено је у саопштењу.

У процес изградње продавница, компанија "Лидл Србија" активно је укључила домаћу грађевинску индустрију ангажовањем 200 подизвођача – пројектантских, надзорних и извођачких фирми.

Крајем 2010. немачки продајни ланац регистровао је фирму под називом "Лидл Србија". Тај савремени дисконт део је "Шварц групе". У нашој земљи има велики логистички центар у Новој Пазови, а за сада има 1.500 запослених.

број коментара 15 пошаљи коментар
(четвртак, 04. окт 2018, 07:38)
anonymous [нерегистровани]

esssss

U Italiji se kotira kao jeftin i pristupačan ali ne uvek sa kvalitetnom robom, mada su poslednjih godina i to promenili. Inače, npr. lanac Coop i to veliki marketi imaju oko 16000 artikala!!!

(среда, 03. окт 2018, 21:53)
anonymous [нерегистровани]

A kvalitet?

Da li ce biti isti kvalitet Lidl robe y Srbiji,kao sto je na zapadu?

(среда, 03. окт 2018, 19:23)
nikola [нерегистровани]

Dve su ipak pozitivne strane....dolaska Lidla

Nasi ljudi dobijaju posao a jaca konkurencija na trzistu sto je benefit za potrosace koji ce kupovati jeftinije.

(среда, 03. окт 2018, 19:01)
pravoslavac [нерегистровани]

mogu samo da kazem

da ovde u londonu i engleskoj opcenito su lidl i aldi dve vodece firme koje narod koristi,jer su povoljne cene kvaliteta nije losa.Svake nedelje imaju proizvode iz neke druge drzave.I prodaju domace proizvode kao naprimer voce,povrce,mleko,meso,pekarske proizvode tako da je to sansa za domace proizvodjace da posluju i plasiraju svoje proizvode.

(среда, 03. окт 2018, 18:30)
nikola [нерегистровани]

Patriotizam

Ja cu da kupujem svejedno domace proizvode. Nemacka i Nemci su upravo zato jaki sto nece nikom drugom pare da ostavljaju i kupuju samo svoje.

(среда, 03. окт 2018, 18:23)
anonymous [нерегистровани]

Kvalitet

Kvalitet Lidl-ovih proizvoda koji ce se kod nas naci u ponudi daleko je nekvalitetniji od onog sto se nudi u Nemackoj,Grckoj,Hrvatskoj.Tacno nabrojanim redom opada kvaliet a raste procenat npr.secera u zitaricama.Isto vazi i za voce i povrce.Proizvodnja za drugu klasu tj.istocni blok.Cini se da su tudji zeluci finiji od nasih.

(среда, 03. окт 2018, 18:13)
anonymous [нерегистровани]

Надам се

Надам се да ће натерати конкуренцију да смање цене својих производа.

(среда, 03. окт 2018, 17:39)
Potrošač [нерегистровани]

Nejasno

Kroz članak se proteže cifra od 1500 artikala? Ako je to istina onda ću ga zaobilaziti zbog siromašne ponude.

(среда, 03. окт 2018, 17:14)
Željko [нерегистровани]

Istočna Srbija

Ako si pročitala tekst, mogla si da vidiš da se otvara u Boru.

(среда, 03. окт 2018, 16:06)
anonymous [нерегистровани]

slepo crevo

jug srbije konkretno pcinjski region kao i obicno ostaje slepo crevo