Изабране две најуспешније пословне жене у Србији

Директорка предузећа "Novitas Consult" Марија Игњатовић и директорка путничке агенције "Travel Boutique" Ана Петровић изабране су за најуспешније пословне жене у Србији и представљаће је на регионалном такмичењу у Љубљани.

Марија Игњатовић и Ана Петровић ће се такмичити за престижну награду "Veuve Clicquot Business Woman Award" која се додељује за најуспешнију пословну жену у региону бивше Југославије.

Игњатовићева каже да већ пет година води предузеће за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом.

У њеној фирми ради 18 особа са инвалидитетом, али очекује да ће број запослених у наредном периоду бити већи.

"Наша мисија је да они буду срећни, запослени и повећају своје самопоуздање", навела је Игњатовићева и додала да је циљ такве особе оснажити као бића, чланове породице и друштва.

Предузеће се бави, наводи Игњатовићева, паковањем воћа и поврћа, као и паковањем канцеларијског материјала, рекламног материјала.

Ану Петровић је њена највећа страст – путовања, навела да 2010. године отвори туристичку агенцију "Travel Boutique" која се временом позиционирала као водећа агенција за индивидуална путовања.

У полуфиналу такмичења нашле су се и директорка компаније "Mat Media Plus" Ива Медић и власница атељеа и бренда "Boya Porcelain" Бојана Бркић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 14. сеп 2018, 10:18) - anonymous [нерегистровани]

Bravo

Dame. Srecno na daljem putu:-)