Признања најуспешнијим компанијама у Србији

Најуспешнијим српским предузећима додељени су међународно признати сертификати бонитетне изврсности, као и признање за најбрже растућа предузећа у Србији. Често се компаније у иностранству управо на основу Биснод сертификата одлучују за сарадњу са предузећима која га имају.

"Конструктор Консалтинг" из Београда добитник је Златне газеле Србије 2018. Сребрну газелу добило је предузеће "Дизајн архитектура", а бронзану "Outsource Insurance Professionals". Они су брзи, окретни, способни да превазиђу препреке. Међу најдинамичнијим компанијама у региону.

"Суштина напретка може се дефинисати у два аспекта. Први аспект је успешне и дугорочне релације са клијентима, што значи поновно ангажовање, а у исто време инвестирање у наше материјалне и људске ресурсе како би понудили више, а тиме је и обим пословања већи из године у годину", наводи Татјана Веснић, директорка маркетинга компаније "Конструктор консалтинг".

Изврсност у пословању се не мери само добрим пословним резултатима, рачунају се и искрено опредељење за транспарентно пословање, добра пословна пракса и тежња ка друштвеној одговорности.

"Суштина успеха наше компаније јесте однос према клијентима који је пријатељски и улагања у нове технолошке процесе. Оно што даље планирамо јесте да се окрећемо ка тој дигитализацији и испратимо све захтеве наших клијената", наводи Јелена Станошевић, финансијска директорка компаније "Д. А. Дизајн архитектура" д. о. о.

Најважнија је жеља за успехом, али и рад, усавршавање, тим и подршка.

"Наши запослени су суштина успеха наше компаније. То су дивни млади, образовани људи који су гладни знања и желе да расту и усавршавају се професионално заједно са компанијом", наводи Мартина Сеферовић, генерална директорка компаније "ОИП".

Златна газела постоји већ 15 година. Чак 87 одсто номинованих компанија и данас успешно послује, а 58,7 одсто има одличну бонитетну оцену.

број коментара 0 пошаљи коментар