Рекордан август на београдском аеродрому

У току августа ове године забележен је највећи месечни промет путника од оснивања аеродрома "Никола Тесла" у Београду, наводи се у саопштењу аеродрома.

Током августа опслужено је 698.271 путника, односно седам одсто више у односу на исти месец прошле године, наводи се у саопштењу и додаје да је у августу забележено 6.480 полетања и слетања, односно повећање од пет одсто.

Рекорд дневног промета на београдском аеродрому оборен је 10. августа, када је опслужено 24.898 путника, а забележено је 231 полетање и слетање.

У првих седам месеци ове године, опслужено је 3.823.377 путника, што је седам одсто, односно око 240.000 путника више него у истом периоду прошле године, док је укупан промет робе и поште увећан 18 одсто, наводи се у саопштењу.

број коментара 1 пошаљи коментар
(недеља, 02. сеп 2018, 07:18)
anonymousD.M [нерегистровани]

putovanje

Putovanje avionom je uzivanje nema cekanja na granici po nekoliko sati i za veoma kratko vreme ste stigli na cilj a i sve avio kompanije rade po niskim cenama tako da treba ocekivati jos veci broj putnika Aeorodrm Beograd nudi veoma kvalitetnu uslugu ja vec 10 godina putujem za Nemacku i ostali svet bez auta,predam prtljag popijem kafu i za 1,5 sat sam u Frankfurtu