Недимовић и произвођачи сунцокрета о стању на тржишту

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић састао се са представницима Независне асоцијације пољопривредника Србије како би разговарали о актуелној ситуацији на тржишту сунцокрета.

Током састанка на коме су министар Недимовић и представници НАПС-а усагласили ставове, констатовано је да је за сада само један произвођач уља понудио откупну цену сунцокрета, што свакако не може да значи да је реч о коначној цени те уљарице.

Такође, договорено је да се прати кретање на тржишту како би се услед непредвиђених поремећаја предузеле адекватне мере.

О евентуалној злоупотреби положаја уљара на тржишту, ускоро ће са својом оценом изаћи и антимонополска комисија, саопштено је из тог ресора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво