Агентима за некретнине у Чикагу представљен "Београд на води"

За тржиште некретнина у Србији и могућности инвестирања и куповине станова у "Београду на води" интересују се и агенати за некретнине с друге стране Атлантика, у Сједињеним Америчким Државама.

Приличан број агената за некретнине српског порекла који живе у Чикагу и околини окупио се на презентацији о инвестирању у некретнине у Србији и сарадњи између агената за некретнине из Србије и САД, која је крајем јула одржана у чикашком ресторану "Скадарлија", пренела је Српска телевизија у САД. 

Преставници компаније "Universal Commercial Capital" из Калифорније, суорганизатори овог догађаја, одржали су презентацију о "Београду на води" и могућностима куповине некретнина на том пројекту.

Они су изложили програм кредитирања држављана Америке уколико желе некретнину у "Београду на води", при чему је директор "Universal Commercial Capital" Ерик Тран, који дуги низ година успешно послује на више континената, истакао да његова компанија нуди повољне кредите у Америци за српске држављане за куповину станова у овом елитном стамбеном комплексу.

Директор интернационалне продаје компаније "Universal Commercial Capital" за источну Европу, Азију и део Америке Марија Петровић, одржала је презентацију о понуди станова у оквиру прве фазе пројекта. 

Истакла је да је Резиденс зграда у "Београду на води", која се састоји од две куле, већ продата, и да има станова у понуди за зграде које почињу да се граде у наредном периоду. Она је најавила да ће крајем септембра бити одржан велики скуп на којем ће пројекат "Београд на води" бити представљен великој српској дијаспори у Америци.

Славиша Пешић, директор агенције за купопродају некретнина "Ризница" из Ниша и потпредседник стручног савета "Кластер Некретнина", упознао је учеснике скупа са квалитетима које Србија има и објаснио зашто је добро инвестирати у некретнине у Србији.

Пешић је, такође, позвао колеге из САД на конференцију "Научи да успеш", која је већ постала бренд познат у свету некретнина, а која ће се по четврти пут одржати у априлу 2019. године у Београду.

Циљ презентације је био да се успостави пословна сарадња агената српског порекла из државе Илиноис и агената из Србије. Први предуслов за то је већ испуњен, будући да је удружење агенција за некретнине из Србије, "Кластер некретнине", потписало уговор о сарадњи са Националном асоцијацијом агената некретнина из САД, чиме се придружило највећој асоцијацији агената некретнина на свету. 

Тиме је потврђено да је кодекс етике који се примењује у Србији усаглашен са критеријумима које имају трговци некретнинама у САД и омогућена је директна сарадња између троваца некретнинама две државе на највишем професионалном нивоу. 

Српска телевија из САД додаје да ће ускоро мрежа агената за некретнине и из Србије и неколико удружења из Илиноиса потписати уговоре о сарадњи и омогућити својим клијентима виши ниво услуга.

Догађај су организовала удружења агената некретнина из Чикага - "Ilinois Realtors" и "Mainstreet organization of Realtors", уз подршку "Chicago Assoiation of Realtors" и "North Shore Association of Realtors", а из Србије агенција "Ризница". 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво