Министар Ђорђевић одржао колегијум на аеродрому

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић одржао је, по доласку у Београд из званичне посете Мексику и Куби, колегијум у просторијама Аеродрома "Никола Тесла" и затим разговарао са руководством аеродрома.

Зоран Ђорђевић је, саопштило је Министарство, истакао да је то једно од најуспешнијих предузећа у Србији.

Изразио је очекивање да ће Министарство и Аеродром "Никола Тесла" наставити заједничко деловање у циљу постизања још бољих резултата и пружио подршку даљим активностима за што боље припреме запослених за долазак концесионара.

"Резултати, које остварује Аеродром 'Никола Тесла', свакако треба да буду пример другима и свака компанија која овако успешно послује увек ће имати подршку министарства и Владе Србије. Концесија је обезбедила улагања у аеродром у наредних 25 година, што ће временом допринети још већем броју путника и томе да аеродром почне да ради у пуном капацитету, а то за наше грађане значи више радних места", рекао је министар.

Вршилац дужности генералног директора Аеродрома "Никола Тесла" Саша Влаисављевић представио је досадашње резултате и будуће планове и захвалио Ђорђевићу на препознавању резултата рада руководства и свих запослених на аеродрому, као и на досадашњој подршци.

"А. д. Аеродром 'Никола Тесла Београд' ове године бележи рекордне резултате у свим сегментима пословања. Драго ми је што ће се добра сарадња наставити јер, услед повећања обима посла и унапређења пословања, а имајући у виду експанзију ваздушног саобраћаја у Србији, постоји стална потреба за додатним ангажовањем запослених, како би се ваздушни саобраћај одвијао безбедно", рекао је Влаисављевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво