Обнавља се још једна деоница Гребенског пута на Фрушкој гори

Председник Покрајинске владе Игор Мировић обишао је почетак радова на деоници Гребенског пута на Фрушкој гори, од хотела "Норцев" до раскрснице са државним путем IIA--100. 

Планирано је да око 9,5 километара пута буде обновљено до краја ове године, а радове са 304 милиона динара финансира Управа за капитална улагања Војводине. 

Мировић је подсетио да је прошле године обновљена деоница пута од Иришког венца до Електровојводине, а да су на иницијативу Покрајинске владе у току радови и на траси од Банстола до Сремских Карловаца.

"Ови радови су део програма о којем смо говорили пре две године и који предвиђа обнову Гребенског пута у целој дужини. Посла има доста, јер је Гребенски пут дугачак око 56 километара, а поједине деонице у веома су лошем стању, јер у њих није улагано готово пет деценија", казао је Мировић. 

Додао је да је већ обезбеђена грађевинска дозвола да се наредне године настави и са радовима према западној страни Гребенског пута од Венца до раскрснице за Летенку и Врдник. 

Обнова Гребенског пута ће дати додатни потенцијал за развој туризма на Фрушкој гори, уверен је Мировић, који је навео и да су на иницијативу Покрајинске владе у току и други радови на обнови путне инфраструктуре у сремским општинама Инђија, Ириг, Сремски Карловци, на путном правцу од Бегеча до Бачке Паланке, од Опова до Дебељаче. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво