Нови рекорд београдског аеродрома

Београдски аеродром "Никола Тесла", у петак 20. јула, забележио је рекорд у броју путника по дану, јер је услуге те ваздушне луке користило 23.335 путника.

Претходни рекорд остварен је само четири дана раније, у понедељак 16. јула, када је било 23.320 путника, наводи се у саопштењу београдског аеродрома.

Кажу да је у последње две недеље јула на аеродорму забележено више од 300.000 путника.

Још један рекорд у броју путника који су користили услуге Аеродрома "Никола Тесла", забележен је 9. јула, када је број долазних путника био 11.887, док је претходни дан са највише путника у доласку био 18. мај, када их је било 11.810 путника.

Аеродром "Никола Тесла" очекује још једну рекордну годину, с обзиром на процењени пораст броја путника у чартер саобраћају до краја летње сезоне од око 25 одсто у односу на прошлу сезону, пораст броја путника од седам одсто у првих пола године и услужених 2,5 милиона путника осам дана раније него прошле године.

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 21. јул 2018, 12:29)
Branka [нерегистровани]

Aerodrom N. Tesla

Radujem se da nas aerodrom ima promet koji je za pohvalu ,a bilo bi dobro kad bi i nasa carinska sluzba mogla da se pohvali kako je ljubazna prema putnicima koji posecuju nasu zemlju.