И лепа реч у служби сеоског туризма

У Рудничко-таковском крају све је више туриста који бораве у сеоском амбијенту. Предео богат природним, културним и историјским вредностима интересантан је и домаћим и страним гостима. Однедавно и у селу Озрем у понуди је етно-домаћинство са савременим условима за одмор на селу.

Са жељом да одмор проводе у свом селу започели су уређење имања. Потом су један по један објекат градили, направили базен. Онда су Трбовићи одлучили да ту оазу мира, омеђену шумама и потоцима, понуде и туристима. И нису погрешили, јер се показало да комбинација етно- амбијента и савремених услова гостима прија више него боравак у великим туристичким центрима.

"Ја већ имам неке године и мени је ту много мирније, али има ту и за децу, муга да се купају, да се мало баве спортом, има стони тенис. Ово вам је рај у Србији", каже Драган Маслић из Београда.

Весна Маслић хвали домаћине. "Сређено је, чисто, природа очувана, домаћини љубазни. Не могу ни да говорим о томе колико су нас прихватили као део породице, стварно се осећамо лепо", додаје Весна.

Иако су тек од недавно у сеоском туризму, домаћини су се потрудили да гости имају све услове за одмор и уживање. Да се опусте, пецају или рекреирају. Побринули су се да сваки детаљ буде у складу са природом и да подсећа на старо српско село. И не само то.

"Лепа реч гвоздена врата отвара. Кад дочекаш госте са лепом речи, са лепом храном, лепом причом онда нема проблема, све онда иде даље само", каже Бранко Трбовић.

У етно-селу недалеко од Горњег Милановца Трбовићи радо дочекују све оне који желе да се врате природи и који, како кажу, желе да одморе и очи и душу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво