Изложба инфраструктуре пресељена у Владу Србије

Изложба инфраструктутре, коју је почетком месеца посетило око 5.000 грађана, пресељена је у зграду Владе Србије.

Четврти спрат зграде у Немањиној 11, на коме се налази кабинет потредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић, претворен је у својеврсну сталну поставку фотографија најзначајнијих инфраструктурних пројеката у Србији.

Сви посетиоци кабинета потпредседнице Михајловић, али и званичници који ће састанке одржавати у овом делу зграде Владе, моћи ће да виде несвакидашње кадрове ауто-пута кроз Гределичку и Сићевачку клисуру, новог Жежељевог моста, ауто-пута од Љига до Прељине, реконструисаних здравствених установа и обновљених пруга и радова на тунелу кроз Фрушку гору, саопштило је ресорно министарство.

Овом поставком фотографија Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре наставља праксу великог броја министарстава у Европи који свој радни простор користе за промоцију оног чиме се баве.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво