Влаисављевићу признање за "Најменаџера"

Генерални директор београдског Аеродрома "Никола Тесла" Саша Влаисављевић један је од добитника награде за "Најменаџера 2018" у избору Дирекције менаџера БиХ и средње Европе, која му је уручена у Сарајеву.

Влаисављевић је истакао да су иза Аеродрома четири најуспешније пословне године у историји, као и да је 2018. година одлично почела и да ће бити рекордна и да после првих пет месеци, београдска ваздушна лука бележи рекордан профит, 1,09 милијарди динара.

"Радићемо још боље и 2018. година ће бити рекордна по свим параметрима, наш профит ће бити између 29 и 30 милиона евра", рекао је Влаисављевић Танјугу.

Истакао је да је циљ ове године - шест милиона путника.

"Сада је број путника око 2,5 милиона, а долази рекордна чартер летња сезона са повећањем између 20 и 25 одсто у односу на прошлу годину. Тако да ће сигурно бити између 5,8 и 6 милиона путника", рекао је Влаисављевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво