Ускоро споразум с Либеријом у области пољопривреде

Министар пољопривреде Бранислав Недимовић најавио је да ће ускоро са Либеријом бити потписан споразум у области пољопривреде којим ће се српска искуства и технологије у аграрном сектору пренети грађанима Либерије.

"Желимо да помогнемо народу Либерије да у сектору пољопривреде иду на виши ниво него што се налазе у овом тренутку", истакао је Бранислав Недимовић на састанку са министром спољних послова Либерије Гбезонгаром Милтоном Финдлејом.

Захвалио је Либерији на политичкој подршци и одлуци да повуче признање једнострано проглашене независности Косова.

Либеријски министар иностраних послова потврдио је да је овај сусрет са српским министром "коначна тачка" на потипсивање споразума о сарадњи у области пољопривреде.

"Тај сектор је важан за сарадњу наше две земље, промовисање трговине, али и других сектора", подвукао је Финдлеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво