"Декатлон" долази у Београд?

Градоначелник Београда Синиша Мали састао се у Старом двору са представницима компаније "Декатлон" који су најавили, да је у плану да градња њиховог објекта крене почетком 2019., а да отварање буде до лета исте године.

Представници компаније "Декатлон", светског малопродајног спортског ланца истакли су, на састанку са Синишом Малим, да желе што пре дођу у Београд и да почну да граде објекте.

Директор за развој Хавијер Галис и директор те компаније за – Србију, Хрватску и Словенију Мајкл Каплер су навели да је у плану да градња њиховог објекта крене почетком следеће године, а да отварање буде до лета 2019.

"Прeдстaвници кoмпaниje 'Дeкaтлoн' су истaкли дa имajу вoљу дa штo прe дoђу у Бeoгрaд и дa пoчну дa грaдe oбjeктe, с oбзирoм нa тo дa je рeч o oдличнoм тржишту и дa сe грaд убрзaнo рaзвиja", наводи се у саопштењу Градске управе.

Мали је истакао да је Београд постао град кранова, да се гради "на сваком кораку" и да је у граду незапосленост на историјском минимуму.

"Београд се променио, прошле и ове године у нашем граду су отворени 'Икеа' и хотел 'Хилтон', а 'Декатлон' је још једно велико светско име које ће доћи у наш град", рекао је Мали.

Наводи да је тај долазак важан јер значи и више радних места, што је апсолутни приоритет.

"Започињемо нови инвестициони циклус, и много нам је лакше да привучемо инвеститоре, с обзиром на то да смо консолидовали јавне финансије", рекао је градоначелник и пренео инвеститорима да ће им његов тим бити на располагању, како би што пре могли да крену да граде.

"Декатлон" је светски малопродајни спортски ланац, који је присутан у више од 40 земаља, са око 1.350 продавница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи