Јача сарадња бањалучког и београдског аеродрома

Вршилац дужности генералног директора Аеродрома "Никола Тесла" Саша Влаисављевић разговарао је са в. д. генералног директора Међународног аеродрома "Бања Лука" Душком Ковачевићем, о унапређењу сарадње два аеродрома.

Унапређење сарадње, активности у сфери комерцијалног пословања, укључујући помоћ при довођењу нових авио-компанија у Бања Луку, биле су главне теме разговора у Београду између челних људи Аеродрома "Никола Тесла" и Међународног аеродрома "Бања Лука".

"Сарадња Аеродрома 'Никола Тесла' и Аеродрома 'Бања Лука' заснована је на техничкој помоћи, коју стручне службе београдског аеродрома пружају колегама у Бања Луци. Стручна помоћ представља донације аеродромске опреме и обуке које Центар за стручно оспособљавање пружа у области послова из земаљског опслуживања", саопштено из београдске ваздушне луке.

Састанку су такође, у име Аеродрома Никола Тесла, присуствовали и – извршни директор Раша Ристивојевић, директор Технике Драган Димитријевић, директор Обезбеђивања Владимир Мићић, директор Комерцијалног пословања и маркетинга Миодраг Мирковић, као и Дарио Срдић, шеф службе Прихвата и отпреме Међународног аеродрома "Бања Лука".

Представници менаџмента аеродрома Бања Лука у пратњи колега са београдског аеродрома обишли су аеродром "Никола Тесла", где су се упознали са технологијом прихвата и отпреме путника и пртљага, опслугом ваздухоплова, као и извршеним инвестицијама у циљу модернизације и унапређења инфраструктуре Терминала 1 и Терминала 2.

број коментара 0 пошаљи коментар