Смењен директор "Ласте Монтенегро"

Због низа неправилности и злоупотребе службеног положаја Надзорни одбор саобраћајног предузећа "Ласта" сменио је директора "Ласте Монтенегро" Драгана Бакића, наводи се у саопштењу тог предузећа.

Против њега ће бити поднете одговарајуће пријаве пред надлежним институцијама, речено је на 75. седници тог Надзорног одбора на којој је истакнуто да је смена Бакића први корак ка ономе што предстоји, а то је одлучна борба против злоупотребе службеног положаја, криминала и корупције.

Председник Надзорног одбора "Ласте" Тони Гајић је на седници поднео шестомесечни извештај о свом раду, наведено је у саопштењу тог предузећа.

Како се додаје, истакнуто је да је спречено пропадање компаније и неминован стечај.

Такође, уз снажну подршку државе обезбеђена је финансијска консолидација, обновљен возни парк, испуњени сви услови из уговора са градом Београдом о обављању приградског саобраћаја, сачувани сви постојећи послови, повећане зараде за возаче и техничко особље и обезбеђен социјални програм за административне раднике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи