Отворен Сајам аутомобила, "Фијат" припремио акције

Сајам аутомобила "DDOR BG Car Show 06" и 12. Сајам мотоцикала Motopassion, на којима учествује више од 350 излагача из двадесетак земаља, отворени су у Београду и трајаће до 28. марта. "Фијат" припремио акције за купце. Цена појединачне улазнице је 300 динара.

Манифестацију на Београдском сајму званично је отворио министар за заштиту животне средине Горан Триван, који је најавио најоштрије казне за оне који загађују животну средину.

"Аутомобили (дизелаши) који се у Немачкој проглашавају за отпад не могу улазити у Србију, јер су отпад. Ми смо, заједно са Агенцијом за безбедност саобраћаја, спречили тај увоз и то ћемо наставити да радимо", рекао је Триван.

Како је рекао, у Србију се годишње увезе 26.000 нових возила и 131.000 половних возила.

Констатовао је да није поштено да само увозници нових аутомобила плаћају еколошку таксу и да ће и увозници половњака морати да плате ту таксу.

Београдској публици, одмах после Женеве, премијерно ће бити представљено око 60 аутомобила и мотоцикала.

Сви увозници припремили су повољније понуде за купце, а једини домаћи произвођач "Фијат Крајслер аутомобили" покренуо је акцију – аутомобил за 79 евра месечно, на седам година са 30 одсто учешћа.

Нуди се и замена возила старо за ново, а цене аутомобила су најниже у последњих пет година.

Изложен је и најскупљи аутомобил на сајму до сада "Lamborgini Hurricane" од 379.000 евра, а најјефтинији модел је "лада гранта" од 7.300 евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара