Београд на сајму туризма у Москви

Пословни људи и туристи из Русије имаће прилику да до 15. марта упознају туристичку понуду Београда на Сајму туризма у Москви, најзначајним пословном сајму у тој земљи.

Према саопштењу из Туристичке организације Београда у понедељак 12. марта, уочи почетка сајма, одржана је специјална презентација туристичке понуде Београда и Србије за представнике медија и туристичких агенција којој су присуствовали први секретар Амбасаде Србије у Русији Борис Секулић, директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић, и заменик директора Туристичке организације Београда Слободан Унковић. 

Презентацију, организовану у ресторану "Никола Тесла", испратио је велики број медија међу којима су Нешнал Џиографик, Лофицеј Војаж, Дискавери, ТТГ Раша, Метро, ГЕО, Вакруг Свјета, СмартЏурниј, 100дораг, Туризм, Вести.ру, Вотпуск.ру, РИА Новости, Камсамолскаја Правда и многи други.

Туристичка организација Београда ће на Московском сајму, посвећеном првенствено пословним посетиоцима, представити понуду наше престонице за туристе из Русије, који се према статистичким подацима за из њиховог саопштења за 2017. годину налазе на 12. месту по броју долазака и на 6. месту по броју остварених ноћења у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво