Београд на сајму туризма у Москви

Пословни људи и туристи из Русије имаће прилику да до 15. марта упознају туристичку понуду Београда на Сајму туризма у Москви, најзначајним пословном сајму у тој земљи.

Према саопштењу из Туристичке организације Београда у понедељак 12. марта, уочи почетка сајма, одржана је специјална презентација туристичке понуде Београда и Србије за представнике медија и туристичких агенција којој су присуствовали први секретар Амбасаде Србије у Русији Борис Секулић, директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић, и заменик директора Туристичке организације Београда Слободан Унковић. 

Презентацију, организовану у ресторану "Никола Тесла", испратио је велики број медија међу којима су Нешнал Џиографик, Лофицеј Војаж, Дискавери, ТТГ Раша, Метро, ГЕО, Вакруг Свјета, СмартЏурниј, 100дораг, Туризм, Вести.ру, Вотпуск.ру, РИА Новости, Камсамолскаја Правда и многи други.

Туристичка организација Београда ће на Московском сајму, посвећеном првенствено пословним посетиоцима, представити понуду наше престонице за туристе из Русије, који се према статистичким подацима за из њиховог саопштења за 2017. годину налазе на 12. месту по броју долазака и на 6. месту по броју остварених ноћења у Београду.

број коментара 0 пошаљи коментар