Мали: Београд град кранова

Градоначелник Синиша Мали обишао је радове на пројекту "Београд на води" и поручио да управо тај пројекат показује да градска управа испуњава обећано - Београд град кранова, инвестиција и нових радних места.

Мали је обилазећи радове рекао да је данас, у суботу, по снегу на градилишту око 1.200 радника којима је захвалио на томе што вредно раде у свим временским условима.

"Наш циљ са Београдом на води био је и да покренемо нашу грађевинску индустрију", подвукао је градоначеклник.

Како је рекао неки кажу да се у "Београду на води" граде само две зграде, и поручио да је на то одговор слика која то демантује.

"Гради се тржни центар са 300.000 квадратних метара, одмах до су радови и на високој кули 'Сент Риџис', затим на још две нове стамбене зграде од којих је један стигла до деветог спрата...", рекао је Мали.

Наводи да је Београд град кранова, дизалица, инвестиција и нових радних места.

"Дакле, 'Београд на води' се гради и обећање које смо дали као градска управа да ће Београд бити град кранова, дизалица, инвестиција, нових радних места 'Београд на води показује'" рекао је градоначелник.

Захвалио је радницима који вредно раде по свим временским условима како би испунили циљеве и како би "Београд на води" био понос и још једна лепа слика града.

Изградња аутобуске станице у Блоку 42 од уторка

Наводи да је изградња нове аутобуске станице, која ће почети у уторак, сјајна вест за Београђане и истакао да ће се тиме не само смањити саобраћајне гужве већ Београд добија и још један нови велики инфраструктурни објекта.

"Нова аутобуска станица сјајна је вест грађане Београда. Као што смо и обећали јуче је издата грађевинска дозвола за изградњу нове аутобуске станице. Уместо постојеће у Савском амфитеатру изградићемо нову и радови крећу већ у уторак" рекао је градоначелник приликом обиласка радова на пројекту "Београд на води".

Наводи да ће већ у уторак багери, машине, дизалице...почињу са радом у блоку 42 где ће бити нова аутобуска станица и прецизирао да ће радови трајати 18 месеци.

Наводи да се ради заједно са Београдском аутобуском станицом, с тим да Град Београд инвестира земљиште, а БАС инвестира новац.

Додао је да је реч о пројекту "прелепе аутобуске станице која ће бити на понос свим Београђанима.

"Не само да решавамо саобраћајне гужве, јер дневно хиљаду аутобуса уђе у простор Савског амфитеатра, већ дајемо Београду још један велики инфраструктурни објекат" рекао је Мали.

Подсећа да је пре године отворен "Прокоп" и стављен у функцију, поновио да у уторак креће да се гради нова аутобуска станица...

"Обећања која смо дали испуњавамо, још једно велико градилиште, још једна велика ствар за Београђане" поручио је Мали.

Нова аутобуска станица, чија ће изградња коштати 25 милиона евра, имаће 130 перона и још најмање 53 паркинг места за дуже задржавање аутобуса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво