Радован Милојевић у трци за светског предузетника године

Шести пут у Србији су додељне награде Предузетник године, које додељује ревизорско-консултантска компанија "Ернст и Јанг". Национални победник Радован Милојевић представљаће Србију у Монте Карлу, где ће у јуну 2018. године бити додељена награда за светског предузетника године.

За најбољег светског предузетника у конкуренцији више од од 150 градова и 60 земаља широм света у трци је и предузетник Радован Милојевић из "Д.О.О Стублина".

Милојевић се захвалио својим најближим сарадницима и пословним пријатљеима који су заједнички допринели да постигне успех. 

"Ми наше циљеве још нисмо остварили, али ова награда нам много значи да смо на правом путу", каже предузетник године.

Предузетнички дух, финансијски показатељи, стратегијско усмерење, присуство на регионалном или међународном тржишту, иновативност и лични интегритет кључни су фактори успеха.

"Стварно смо гледали све параметре, од финансиских параметера до позиције на тржишту, мисије, визије стратегије, извозне перспективе, могућности раста и односе према друштвеној заједници", каже Дарко Будеч, председник жирија.

Током последњих пет година колико се програм у Србији организује учествовало је више од 150 компанија.

"Наши кандидати су стандардни стални чланови тог програма и имају фантастичне резултате на разоворима за избор за предузетника године", каже Иван Ракић, руководећи партнер.

"Кандидати из Србије су на том такмичењу изузетно запажени јер препреке које морају да прескоче је нешто што је несвакидашње у свету и оно што их чини правим херојима и нашег и страног тршишта", каже Мила Димитријевић, руководилац пројекта.

Једина глобална награда овог типа додељује се половином године у Монте Карлу изузетним појединцима за успешне, растуће и динамичне компаније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво