Суд поново донео решење о стечају у параћинској Стаклари

Привредни суд у Крагујевцу, поново је, други пут за четири месеца, донео решење о увођењу стечаја у Српску фабрику стакла Параћин, потврђено је "Танјугу" у Синдикату фирме.

Суд у Крагујевцу је и 20. септембра прошле године увео стечај у параћинску Стаклару, који је на жалбу општине Параћин и повериоца "Стакларе", 6. децембра поништио Апелациони привредни суд "због погрешно или непотпуно утврђеног чињеничног стања" и вратио предмет у Крагујевац на поновно одлучивање.

После решења о стечају од стране Привредног суда у Крагујевцу, 20. септембра, отказ је трећи дан добило 230 радника СФС (Српска фабрика стакла), који су очекивали враћање на посао после одлуке Апелационог привредног суда, а већина је поднеле тужбе против СФС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи