Завршено асфалтирање деонице код Пирота, ускоро пуштање саобраћаја

"Коридори Србије" саопштили су да су рано јутрос завршили асфалтирање 5,5 километара деонице између насеља Станичење и Пирота, на Источном краку Коридора 10, и најавили да ће наредних дана ова деоница бити пуштена у саобраћај.

У саопштењу са истиче да су "Коридори" ове радове завршили јутрос у пет сати захваљујући продуженој грађевинској сезони и радећи у три смене.

"Ноћас је на овом потезу остварена рекордна производња и уградња 2.861 тона завршног слоја асфалта у року од непуних 24 часа", наведено је у саопштењу.

Истиче се да је испоручена рекордна количина асфалта из асфалтне базе, а да су свему допринели ефикасна сарадња и максимално ангажовање свих учесника у овом послу, као и успешна координација и руковођење ресурсима, материјалима, људством и механизацијом, од стране "Коридора Србије" и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

"Повољне временске прилике дозволиле су ову врсту грађевинских послова, уз постигнут највиши квалитет радова као императив за 'Коридоре Србије'", наведено је у саопштењу.

Најављује се да ће наредних дана, након завршетка постављања хоризонталне саобраћајне сигнализације, ова деоница Коридора 10 бити пуштена у саобраћај. Извођач радова је грчка компанија "Актор".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво