Љајић: Туризам постао важан економски ресурс Србије

Са милијарду и двеста милиона евра девизног прилива у прошлој години туризам је постао важан економски ресурс Србије, изјавио је током посете Дивчибарама министар Расим Љајић.

Србија је у самом врху туристичких дестинација које треба посетити, што потврђују и најновије листе и оцене светских агенција попут Си-Ен-Ен-а, као и реномираних организација за организовање путовања, нагласио је Љајић.

Истакао је да ће држава како би побољшала туристичку инфраструктуру, у овој години са више средстава финансирати и суфинансирати пројекте, за које ће, наглашава, бити ригорозне контроле.

број коментара 2 пошаљи коментар
(четвртак, 04. јан 2018, 07:10)
Миша Јовановић, Сан Дијего, Калифорнија [нерегистровани]

Српски туризам


На изјаву Расима Љајића да држава треба да побољша туристичку инфраструктуру ја бих додао да прво треба да се озбиљно позабавимо хигијеном WC-а по ресторанима, хотелима и другим јавним местима где је стање катастрофално. У туризму сам од 1975 године и то нам је увек била велика бољка још из бивше Југославије.

(среда, 03. јан 2018, 17:03)
anonymous [нерегистровани]

oko avale

treba podici komplekse -letovalista sa vestackim jezerima i aqua parkovima,turisti dolaze ali jos uvek nemaju smestaj jedne evropske metropole