Од запуштеног планинарског дома до хотела са две звездице

Нови хотел “Бабин Зуб” од јуче на Старој планини прима своје прве госте. Овај хотел је 100 одсто у власништву државе и у њему је посао нашло 50 радника. То је покушај да се правим љубитељима скијања пружи смештај на самој стази, а и да се повољним ценама скијање на Старој планини приближи породицма.

Од запуштеног планинарског дома до хотела са две звездице требало је само месец дана. Напор који је уложен да се старо одмарилште ЕПС-а које није радило преко пола деценије реновира видљив је на сваком кораку. 

Скијаши који нису имали алтернативу сада у новом хотелу "Бабин Зуб" имају на располагању 20 соба и два апартмана, односно са 60 лежајева. 

"Цене ће бити, пошто је тамо услуга другачијег типа, од 15 па до 40 евра у зависности од тога да ли се узима ноћење са доручком или пун панисон", каже Горан Караџић, директор хотела.

Свако ко дође у овај хотел осетиће домаћинску атмосферу и биће услужен са специјалитетима овога краја. Гости који желе више могу уживати у свим садржајима хотела Стара планина као што је спа-центар, теретана, са 50 одсто попуста.

"Оно што је битно нагласити да смо задржали ниво цена из 2014. године да изађемо у сусрет туристима у Србији", каже пи-ар хотела Јелена Котлаја.

Нови хотел "Бабин Зуб" биће посебно атрактиван лети јер за планинаре и љубитеље природе. У сатаву хотела су и кошаркашки терени тако да се очекују и спортисти на припремама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи