Објављена продаја станова у "Београду на води"

Компанија "Београд на води" објавила је почетак продаје Д резиденсис ет д Сент Реџис Белгрејд (The Residences at The St. Regis Belgrade) колекције луксузних апартмана први пут представљених у Европи.

Станови ће бити смештени између 14. и 39. нивоа "Куле Београд", будуће највише зграде у Србији.

Зграда висока 168 метара имаће јединствени видиковац у престоници, са којег ће се пружати незабораван панорамски поглед на град.

Будући власници брендираних Сент Реџис апартмана имаће могућност да бирају између 220 ексклузивних станова, величине од 57 до 171 квадратни метар.

Те резиденције креиране су за људе који желе да свеукупно Сент Реџис искуство претворе у начин живота.

"Велико нам је задовољство да представимо Д резиденсис ет д Сент Реџис Белгрејд, прве у Европи. Ово је историјски тренутак и представља част за наш град и 'Београд на води', најимпресивнији развојни пројекат у региону, као и за целу Србију. Радујемо се првим власницима ових упечатљивих апартмана и нудимо им искуство живота изузетног квалитета, на чему предано радимо", изјавио је Никола Недељковић, генерални директор "Београда на води", саопштено је из тог предузећа.

Д резиденсис ет д Сент Реџис су присутне у дванаест земаља широм света, а Београд је најновији на листи градова, поред Њујорка, Бангкока, Атланте или Абу Дабија, који нуде тај реномирани бренд.

Д резиденсис ет д Сент Реџис Белгрејд представљаће ексклузиван додатак стамбеној понуди Београда, подижући лествицу у тој области у читавом региону.

Власници апартмана имаће неограничен приступ погодностима попут Сент Реџис спа центра, као и могућност уживања у тзв. Ин резиднес дајнинг искуству са личним куваром.

Препознатљива услуга Сент Реџис батлера биће им такође на располагању, како би сваки захтев будућих власника био испуњен и водио ка свеукупном искуству прилагођеном уживању посебно прилагођеном сваком станару.

Уз Д резиденсис ет д Сент Реџис брендиране апартмане, Сент Реџис Београд хотел заузимаће првих једанаест нивоа "Куле Београд" и биће отворен 2020. године.

Хотел ће понудити све препознатљиве садржаје овог бренда – укључујући просторе за специјалне прилике и препознатљиве услуге посвећене задовољству гостију.

"Кула Београд" представља савремено ремек-дело и централни део "Београда на води" пажљиво дизајниране градске целине у срцу једног од најживописнијих градова Европе.

Кулу је пројектовала међунардно призната компанија AECOM, која се бави пројектовањем, а која је током стварања будућег симбола престонице комбиновала најбољу светску праксу са експертизом домаћих стручњака.

Компанија AECOM позната је по својим пројектима широм света, укључујући "Граунд зиро" у Њујорку, "Етихад" куле у Абу Дабију, као и Шангајски светски финансијски центар.

Унутрашњи дизајн "Куле Београд" дело је интернационалне компаније ХОК, и представља спој локалног наслеђа и глобалних трендова у уређењу ентеријера.

Након завршетка изградње 2020. године, "Кула Београд" биће монументална грађевина у склопу пројекта "Београд на води", пројекта чији је циљ да привуче што већи број туриста, подстакне економски раст и учини Србију још атрактивнијом дестинацијом.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара