"Икеа": Лојалним радницима у Србији додатна уплата за пензије

Програм лојалности "Икеа Групе" уплатиће ове године додатних 10,9 милиона динара у пензионе фондове 72 запослених у Србији, како би им се захвалила за посвећеност компанији.

Укупно, 72 запослених у Србији могу се радовати чињеници да "Икеа Група" награђује њихову лојалност са по 151.660 динара.

"Верујемо да лојалност треба наградити и показати захвалност запосленима који остају и настављају да раде на успеху компаније 'Икеа'", изјавио је Стефан Вановербеке, генерални директор "Икее" за Југоисточну Европу, наводи се у саопштењу компаније.

Вановербеке је истакао да колеге у компанији треба да знају колико се цени њихово искуство и посвећеност, додајући да је поносан на то "што ће 'Икеа Група' у Србију ове године уплатити додатних 10,9 милиона динара у пензионе фондове наших колега".

Сви запослени који раде у "Икеа Групи" бар пет година, учествују у програму лојалности Тацк! ("хвала" на шведском), захваљујући коме могу да остваре додатну годишњу уплату у пензиони фонд поред постојеће пензије. Тацк! програм је уведен 2013. године и "Икеа Група" је од тада уплатила 509 милиона евра широм света. 

Сваки запослени добија исти износ без обзира на позицију или плату, док запослени са непуним радним временом бивају награђени сразмерно броју сати рада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво