Михајловић: Министарству 1,5 милијарди динара више у буџету

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре ће у 2018, ако се изузму програмски зајмови, имати већи буџет за милијарду и по динара, изјавила је потпредседница владе и министарка Зорана Михајловић.

Зорана Михајловић је навела да ће буџет тог ресора у 2018. износити укупно 77 милијарди динара, од чега су више од 30 милијарди програмски зајмови.

Михајловићева је, одговарајући на питања новинара, рекла да су први пут од ове године, а тако ће бити и у 2018, сви програмски зајмови евидентирани у самом Министарству грађевине, што раније није случај.

"То су зајмови који користе 'Путеви Србије', 'Коридори' и 'Железнице'", навела је Михајловићева, истичући да је то разлог зашто изгледа као да ће буџет бити много већи.

"Али, природно је да, поред министарства полиције и одбране и просвете, буде велики буџет Министарства грађевине, јер се овде налазе највећи инфраструктурни пројекти", навела је Михајловићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво