Почели надземни радови на изградњи Галерије у Београду на води

На градилишту "Београд на води" почели су радови на изградњи конструкције "BW Галерије" – највећег тржног центра у Србији и у региону.

Почетку радова присуствовао је генерални директор "Београда на води" Никола Недељковић, а тај пројекат биће завршен до 2020. године.

Радове изводи грађевинска компанија "Градина", галерија ће бити преко пасареле повезана са кулом Београд, а тржни центар ће имати 3.700 пакинг места.

"BW Галерија" ће бити једна од централних тачака пројекта "Београд на води" и простираће се на укупној површини од 300.000 квадрата, укључујући надземну површину од 143.000 квадрата и 93.000 квадрата који су намењени за издавање са богатом понудом малопродајних објеката.

Предузеће "Београд на води" започело је почетком априла радове на темељима "BW Галерија", која ће ускоро постати највећи тржни центар у региону.

Са"BW Галеријом", како је најављено, биће отворено ново поглавље малопродаје у Србији.

Донеће нови концепт куповине, гастрономије и забаве, уз бројне погодности и атракције на једном месту и за трижнио центар су заинтересовани неки од водећих светских брендова, од којих многи први пут долазе у Србију.

Кроз "BW Галерија" пролазе три главне авеније, а транспарентни кров обезбедује природно осветљење целог простора, циме се у унутрашњости тржног центра ствара осећај куповине на отвореном.

Главни пројектант "BW Галерија" је РТКЛ, једна од највећих мултидисциплинарних пројектантских компанија, док је "Архи про" локални консултант. Радове на темељима је изводио "Новкол", домаћа грађевинска компанија специјализована за дубоко фундирање и постављање шипова.

Отварање "BW Галерије" заказано је за 2020. годину, када ће бити завршена и прва фаза пројекта "Београд на води".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи