"Јазаки" 26. септембра отвара фабрику у Шапцу

Јапанска компанија "Јазаки" отвориће у уторак, 26. септембра фабрику у индустријској зони у Шапцу где ће производити електронске компоненте за камионе за извоз на европско тржиште.

Фабрика у Шапцу, чија је изградња почела прошле године, простире се на 30.000 квадратних метара и у њој ће до 2019. године бити запослено 1.700 радника.

Компанија "Јазаки" је основана 1929. године, послује у 45 земаља, запошљава око 290.000 радника и бави се производњом и дистрибуцијом електричних система, електронских инструмената за ауто-индустрију и сарађује са најпознатијим произвођачима моторних возила.

Најављено је да ће отварању фабрике у Шапцу присуствовати председник Србије Александар Вучић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво