Мали: Ада Циганлија благо свих Београђана

На Ади Циганлији су се десиле велике промене, а то предузеће које је 2013. године било губиташ, са четири милиона динара губитка, данас послује позитивно, изјавио је градоначелник Београда Синиша Мали и додао да ће на свим спортским тeренима на Ади у наредне две или три године бити обновљен или замењен асфалт.

Синиша Мали је рекао да је Ада Циганлија благо свих грађана Београда, где стотине хиљада Београђана и гостију главног града прође сваке године.

"Жеља нам је да овај део, на само три километра од центра града буде из године у годину све лепши, бољи, пријатнији", рекао је Мали новинарима након разговора са руководством и запосленима у том предузећу.

Мали је захвалио руководству које је успело да консолидује "Аду Циганлију", као и на томе што већ шест година заредом има "плаву заставицу" која се додељује најуређенијим и најсигурнијим плажама, уводи нове активности, реновира терене...

"Ми ћемо наредне две или три године, и то сам договорио са запосленима, обновити и заменити асфалт на свим спортским теренима, уз десетак пројеката које предузеће већ има и које ће следеће године почети да спроводи", рекао је Мали.

Његова жеља је, каже, да суграђани што више времена проводе на Ади Циганлији са децом, како би малишани више били напољу, него за компјутерима.

"Цео комунални систем Београда се бори као један, јер желимо да грађанима буде боље, да град буде бољи и лепши. Наставићу да обилазим градска комунална предузећа и разговарам са запосленима, да видимо ако смо негде погрешили, шта да исправимо, а оно добро што смо урадили да радимо још боље", рекао је Мали.

Приметио је да се Ада мења из године у годину и да је све лепша, али да то "може још боље", са више активности и терена и више спортова које треба укључити.

"Сада имамо и мали терен за крикет... Важно је да млади у Београду, и сви други, било да се баве ‘малим‘ или ‘великим‘ спортом имају прилику да проводе време на Ади", истакао је Мали.

Представник Синдикалне организације предузећа "Ада Циганлија" Василије Цвијановић захвалио је Градској управи и градоначелнику Београда на досадашњој помоћи и разумевању, као и на заједничком учешћу на изради новог колективног уговора.

"Ада не би била овако лепа без помоћи града, подршке Градске управе, али и других јавно-комуналних предузећа", рекао је Цвијановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи